Zadnja izmjena 03. studenoga 2016.


Portal www.pismodjedabozicnjaka.com i njegov zastupnik, poštuju privatnost svojih korisnika i posjetitelja te se zalaže za zaštitu osobnih podataka svojih korisnika i posjetitelja. Ovo pravilo vrijedi i za korištenje usluga portala www.pismodjedabozicnjaka.com

Ne prikupljamo osobne podatke o vama kad pristupate web portalu, osim u slučajevima kada se odlučite poslati pismo. U tom slučaju, od vas će biti zatraženo da unesete sljedeće podatke: ime pošiljatelja, ime i prezime primatelja pisma, e-mail adresa pošiljatelja pisma, poštanska adresa na koju će pismo biti isporučeno te spol primatelja pisma.

Naznake unutar ove Politike zaštite privatnosti uključene su u Uvjete korištenja portala koji se nalaze unutar prijave/obrasca za slanje pisma.

Ova Politika zaštite privatnosti opisuje osnovna načela prikupljanja i korištenja informacija od svojih korisnika i posjetitelja našeg web portala. Želimo da razumijete kako koristimo i kako NE koristimo informacije koje nam ostavljate. Da biste shvatili našu Politiku privatnosti, molimo Vas da pročitate cjelokupan tekst.


Za korisnike, ovaj web portal struktuiran je tako, da prilikom posjete ne morate ostaviti osobne podatke. Iznimno, u slučaju da se odlučite koristiti uslugu portala – online servisa „slanje pisma od Djeda Božićnjaka“, bit će zatražene gore navedene informacije (podaci), točnije.: Ime i prezime pošiljatelja pisma, ime i prezime primatelja pisma, e-mail adresa pošiljatelja pisma, poštanska adresa primatelja pisma te spol primatelja pisma.


Za buduće i sadašnje korisnike usluga portala pismodjedabožićnjaka.com, nakon što nam ostavite informacije koje Vas mogu identificirati na bilo koji način, budite sigurni da će one biti iskorištene samo i isključivo u svrhu slanja i isporuke pisma (poštanske pošiljke) kojeg ste naručili na ovom portalu.


Kako koristimo informacije?


Portal pismodjedabozicnjaka.com i njegov zastupnik ne dostavljaju, iznajmljuju ili prodaju Vaše osobne informacije niti jednoj organizaciji ili trećem licu.


Vaše kontakt podatke koristimo u cilju realizacije naše usluge. Kreiramo i čuvamo podatke koji označavaju vrstu kupljenih usluga i prijave korisnika u sustav. Označavanjem polja ispred rečenice „Slažem se sa Uvjetima o korištenju servisa PismoDjedaBozicnjaka.com”, svaki korisnik pristaje na Politiku zaštite privatnosti koja je ovdje i tamo navedena.


Portal pismodjedabozicnjaka.com i njegov zastupnik može i ima pravo da Vas obavijesti e-mailom, na ostavljenu e-mail adresu, o svojim ponudama, proizvodima i uslugama vezanim za ovaj i druge portale i servise u vlasništvu -NAZIV ZASTUPNIKA-


Korisničke podatke možemo dostaviti regulatornim tijelima i službenim organima u skladu s važećim Zakonima Republike Hrvatske.


Veze


Na našim web stranicama možete pronaći linkove/veze koji vode na druge web stranice i koje nisu u našemu vlasništvu. U tim slučajevima, portal i njegov zastupnik nisu odgovorni za pravila privatnosti ili sadržaj tih stranica. Preporučujemo Vam da pročitate Politiku privatnosti svakog web-site-a prije njegovog korištenja.


Privatnost djece


Portal pismodjedabozicnjaka.com i njegov zastupnik ne prodaju usluge djeci, već njihovim roditeljima ili drugim osobama koja moraju imati najmanje 18 godina. Sve osobe ispod 18 godina moraju imati dozvolu roditelja ili skrbnika da prihvaćaju Uvjete korištenja. Ukoliko imate ispod 18 godina, savjetujemo Vam da koristite naš servis samo uz nadzor roditelja ili skrbnika, iako korištenjem portala ne postoji mogućnost ugrožavanja sigurnosti djece ili pristupanja bilo kakvim nedozvoljenim sadržajima.


Sadržaj pisma koje pošaljete jednoj maloljetnoj osobi u potpunosti je bezazlen i OBAVEZNO prolazi kroz sustav provjere našeg administratora. Pisma u kojima je naveden bilo kakav nedozvoljen sadržaj neće biti poslana.


Promjena Politike privatnosti


Portal pismodjedabozicnjaka.com i njegov zastupnik zadržavaju pravo promjeniti Politiku zaštite privatnosti u svakom trenutku. Pozivamo Vas da povremeno posjetite našu web stranicu u cilju provjere promjena Politike zaštite privatnosti. Operativna verzija Politike privatnosti uvijek je dostupna u okviru ove stranice.


Kontakt


Ukoliko imate pitanja u vezi ove Politike privatnosti, molim Vas da pošaljete na adresu pismo@pismodjedabozicnjaka.com


Zastupnik portala:  Davor Žilić, Srnakova 22, 44250 Petrinja