• 1 Kreiranje pisma
  • 2 Podaci za slanje
  • 3 Završetak


Izgled pisma

Ovo je najpribližniji izgled pisma koje ćete dobiti u kuverti.

Ukoliko Vam se na prikazu ispod pojavi tzv. „plivajući tekst“ ili „scroll“ , uslijed prevelike količine teksta, ne brinite! Naš sustav i operateri će se pobrinuti za to (da sve stane).

Također, ukoliko želite, ovdje možete mijenjati i uređivati osnovni tekst pisma.

Opcijom „pinch“ ili „prstohvat“ možete uvećati ili smanjiti sadržaj vidljiv na zaslonu.

Slijede dodatne usluge koje možete naručiti uz pismo Djeda Božićnjaka:

Dodatna (opciona) usluga:Ukoliko želite, uz pismo Djeda Božićnjaka, možete naručiti i ovu neobičnu, filmsku, video poruku Djeda Božićnjaka? (Posve je personalizirana!)


Pogledajte video ispod i obratite pažnju na tzv. personalizacije tj. trenutke kada će se u filmu, umjesto djeteta koje je tu kao primjer, pojaviti Vaše dijete. (tehnikom video-montaže).


Video priču možete gledati neograničen broj puta, sve do kraja siječnja, a možete ju i preuzeti u svoje računalo ili mobitel i na taj način ju trajno sačuvati.

Cijena ove (dopunske) usluge iznosi dodatnih 9,49€


Video poruka na dijete može ostaviti jači utisak i izazvati veću radost nego stvarni susret sa Djedom Božićnjakom, obzirom da je u ovom videu sve realno i stvarno (nije u pitanju kompjutorska animacija već režirani film u visoko kvalitetnoj video produkciji)!

U prosjeku će ovaj video biti pogledan 74 puta od strane djeteta i njegovih najbližih (statistika sa našeg servisa).

0%

Molimo sačekajte još nekoliko trenutaka nakon što se fotografija učita. Trenutno se obrađuje

Dodatna (opciona) usluga:

360° video poruka
Djeda Božićnjaka Novo!

Nova dimenzija gledanja videa i potpuno novi doživljaj!

Gledajte ono što želite, a ne ono što vam kamera sugerira!

Ovo je 360° video.  Pustite ga, a potom ustanite i okrećite se oko sebe i uživite se! 
Pažnja! Ukoliko sjedite za računalom ovo nće raditi kako treba, obzirom da skoro ni jedno računalo nema žiroskop. 
Ukoliko koristite iPhone, onda morate sa naše web stranice otići na YouTube, a ako ste Android korisnik, onda će sve raditi bez ikakvih uvjeta.

 

Info: ovaj video se povlači sa YouTube platforme te, ukoliko vam se video prikazuje u niskoj rezoluciji, ručno promijenite ovu postavku u podešavanjima YouTube plejera (klikom na ikonicu "zupčanik").

Ispravite telefon i okrećite se oko svoje ose kako biste imali dojam prisutnosti u prostoru Djeda Božićnjaka. Ukoliko Vaš uređaj (mobitel ili tablet) nema ugrađen žiroskop (ima ga 94% svih mobilnih telefona i 50% tableta), kroz "prostor" ćete se morati kretati prstom prevlačeći po videu.

Zašto je ovaj tip videa toliko interesantan?

- Zato što je neobičan i inovativan! Osim što je zanimljivo gledati što se događa u fokusu radnje,zanimljivo je gledati i što se dešava sa druge strane te istraživati Djedovu blagovaonicu.

U običnom videu, objektiv kamere vam sugerira što treba tj. što jedino možete vidjeti. U slučaju ovog videa, vi ste, doslovce, jedan od aktera radnje i osjećate se kao promatrač uživo.

Istražite sami, a potom priuštite ovo iskustvo i svom djetetu!

Naša sugestija je da, ako su vam djeca baš mala, ipak birate klasičan video obzirom da je maloj djeci teško snaći se i fokusirati na dio scene gdje de događa glavna radnja i personalizacije. S druge strane, možda će vam biti zabavno i uzbudljivo zajedno istraživati kutak po kutak doma Djeda Božićnjaka.

0%

Molimo sačekajte još nekoliko trenutaka nakon što se fotografija učita. Trenutno se obrađuje