Kako da pošaljem pismo od Djeda Božićnjaka?

Potrebno je, na ovom portalu, popuniti obrazac za kreiranje pisma. Klikom na veliki crveni gumb krećete u proces kreiranja pisma u tri koraka.Koliko košta pismo Djeda Božićnjaka i koliko dugo putuje?

Cijena usluge slanja pisma iznosi 39.00 kn i u nju je uračunata poštarina (poštanska pošiljka - prioritetno pismo). s Pismo stiže nešto brže nego obična poštanska pošiljka koja putuje do četiri dana na cijeloj teritoriji Hrvatske osim otoka.Što ako moje pismo ne stigne?

Pisma se šalju Poštom te stoga, usprkos odličnoj organizaciji i dobrom funkcioniranju poštanskog prometa u Hrvatskoj, postoji minimalna mogućnost da poštanska pošiljka zakasni ili ne stigne na odredište.
Mi smatramo da pismo treba stići za maksimalno 5 RADNIH dana te, ako pismo nije stiglo u tom roku prihvaćamo reklamaciju. Za početak, provjerit ćemo status pošiljke. Ukoliko se pismo „izgubilo“, u dogovoru s Vama, šaljemo Vam novo o našem trošku.Kada je najbolje poslati / naručiti pismo?

Bitno je da pismo stigne što ranije, da kod djeteta izazove snažan osjećaj vjerovanja u Djeda Božićnjaka, iščekivanja, preispitivanja vlastitog ponašanja (zašto je Djed Božićnjak u pismu napisao da sam bio dobar) i sl. Ako pismo stigne relativno kasno, tek nekoliko dana prije Djeda Božićnjaka, djetetu skraćujete doživljaje i dojmove te povećavate mogućnost da pismo „zakasni“, stigne poslije Djeda Božićnjaka (zbog tradicionalnih blagdanskih gužvi u poštanskom prometu) i da zbog toga "čarolija" bude uništena.
Bit je da iščekivanje Božića i Nove godine bude jednako lijepo kao i njihov dolazak.

Kako da naručim pismo kad imam više djece?


Pisma na našem portalu su namijenjena isključivo pojedincima, a ne skupini i zajednici te iz tog razloga nije moguće kreirati jedno pismo za više djece.
Razlog ovome je karakter Djeda Božićnjaka koji i darove donosi svakom djetetu pojedinačno. Svako dijete je posebno i zaslužuje posebnu Djedovu pažnju.
U pismu se Djed obraća djetetu osobno, po imenu. Navodi njegove osobne vrline i dobra djela za koje je dijete zaslužno (to nije moguće u slučaju skupine) kao i dječje želje koje će Djed Božićnjak ostvariti u obliku darova ispod bora.

Dakle, ne postoji mogućnost da se u jednom pismu spomene dvoje ili više djece.

Kako bismo riješili problem roditelja koji imaju dvoje i troje djece, kreirali smo po dva različita obrasca za po tri različita uzrasta djece, kako dvoje djece ne bi dobili isti osnovni tekst pisma.

S druge strane, roditelj (ili tko god), kad izvrši narudžbu jednog pisma tek na kraju tog procesa, ima priliku kliknuti na gumb na kojemu piše „Naručite drugo, drugačije pismo...“ i tako dalje.

Jedino o čemu naručitelji moraju voditi računa jest da narudžbu više tipova pisama moraju izvršiti serijski, jedno za drugim. Dakle, mora se voditi računa da ne istekne proces narudžbe jer će u tom slučaju sustav opet krenuti od prvog tipa pisma.

Što je i kako se naručuje video poruka Djeda Božićnjaka?!


Video poruka Djeda Božićnjaka je personalizirani video koji objašnjava kako izgleda jedan dan u Djedovom selu.


Djete će imati priliku upoznati i Baku Božićnjak, doznati neke Djedove probleme i tajne, a Djed će mu otkriti i tajnu kako nastaje čarolija (pomoću Alkemije).


Vrhunac radnje biva kada Djed Božićnjak, listajući Veliku knjigu dobre djece, naiđe na stranicu sa fotografijom i imenom Vašeg djeteta, na kojoj, između ostalog pišu i neke vrlo osobne i točne pohvale za dijete te popis njegovih želja.


Djeca uistinu ne mogu ostati ravnodušna!Video poruka se naručuje kao dodatna usluga uz pismo Djeda Božićnjaka. Prilikom kreiranja teksta pisma, sustav će Vas upitati želite li naručiti i video poruku Djeda Božićnjaka. U slučaju da kliknete da ju želite, sustav će od Vas zatražiti da učitate i jednu portretnu fotografiju Vašeg djeteta koja će, u procesu video montaže, postati dio video poruke. Ostali podaci i informacije će se povui iz teksta pisma.


I to je sve!


Cijena ove usluge je 59 KN.